Menu
Ajax-spelers doen mee met Suriprofs

Ajax-spelers doen mee met Suriprofs

Jong Ajax speelt op woensdag 13 mei een benefietwedstrijd tegen de Suriprofs. Tijdens het duel op sportcomplex de Toekomst zullen onder anderen de Ajacieden Ricardo Kishna en Jairo Riedewald in het shirt van de Suriprofs spelen. Ook oude bekenden Clarence Seedorf en Edgar Davids komen in actie.

Naast de blikvangers Seedorf en Davids en de Ajacieden Kishna en Riedewald hebben inmiddels al meer spelers hun deelname toegezegd. Gianni Zuiverloon, Roland Alberg en Dion Malone (allen ADO Den Haag) zijn net als Calvin Macintosh, Donovan Slijngaard en Mikhail Rosheuvel (allen Cambuur) van de partij. Ook ex-Ajacied Evander Sno maakt zijn opwachting op de Toekomst. De volledige selectie van de Suriprofs wordt op 8 mei bekendgemaakt.

Het benefietduel Suriprofs – Jong Ajax begint woensdag 13 mei om 19:00 uur op de Toekomst. Er worden rond het duel tal van activiteiten georganiseerd. De volledige opbrengst van de kaartverkoop en overige activiteiten komt ten goede aan verschillende Surinaamse goede doelen.

Via onderstaande link vind je alle informatie over de kaartverkoop.

Tickets Suriprofs - Jong Ajax