Menu
Ajax-spelers ondergaan ogentest

Ajax-spelers ondergaan ogentest

De selectie van Ajax werd woensdag onderworpen aan de traditionele ogentest. Ajax’ official supplier Groenhof Optiek test sinds jaar en dag voorafgaande aan het nieuwe seizoen en in de winterstop de Ajacieden op gezichtsvermogen, dieptezicht, kleurenzicht, de oogstand, de oogsterkte en de oogzenuw.

Voor een topvoetballer is het uiteraard van groot belang dat zijn ogen optimaal functioneren. Daarom komt official supplier Groenhof Optiek jaarlijks langs. Alle aanwezige selectiespelers kwamen deze woensdag voorafgaand aan de eerste openbare training van het seizoen aan de beurt. Een team optometristen van Groenhof kregen een groot deel van de kampioensselectie op bezoek. De afwezige (jeugd-)internationals en de spelers die momenteel op het WK actief zijn, worden binnenkort getest.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Lucas Andersen ondergaat de ogentest. Lucas Andersen ondergaat de ogentest.
De ogen van de kersverse Ajacied Zivkovic werden ook getest. De ogen van de kersverse Ajacied Zivkovic werden ook getest.
Een vrolijk onderonsje tussen de optometrist en Mitchell Dijks. Een vrolijk onderonsje tussen de optometrist en Mitchell Dijks.
Het was een komen en gaan van spelers bij de ogentest op de Toekomst. Het was een komen en gaan van spelers bij de ogentest op de Toekomst.