Menu
Ajax-spelers showen shirt met Ziggo

Ajax-spelers showen shirt met Ziggo

Davy Klaassen en Ricardo van Rhijn hadden vrijdag de eer om als eerste spelers het Ajax-shirt met de nieuwe hoofdsponsor Ziggo te dragen. Beide Oranje-internationals showden het shirt in de perszaal van de Amsterdam ArenA. Ajax-coach Frank de Boer overhandigde het eerste shirt aan Baptiest Coopmans, beoogd CEO van Ziggo na de overname door Liberty Global.

Op het eerste Ajax-shirt met de nieuwe hoofdsponsor Ziggo prijkte de naam van Coopmans op de achterkant van het shirt. Na een kleine kwinkslag van Frank de Boer ging de aandacht direct weer naar de voorkant van het shirt, met daarop het logo van Ziggo. De Boer toonde zich trots en tevreden met het nieuwe shirt: ,,We weten hoe belangrijk een hoofdsponsor is. In Ziggo hebben we die nu gevonden.”

Het Ajax-shirt met Ziggo is vanaf 1 december exclusief verkrijgbaar via de Official Ajax Fanshop en www.ajaxshop.nl. Het Ajax-shirt met Ziggo is vanaf 1 december exclusief verkrijgbaar via de Official Ajax Fanshop en www.ajaxshop.nl.

Ook directeur marketing Edwin van der Sar was verheugd om het shirt met de nieuwe hoofdsponsor eindelijk in handen te hebben. ,,Ik zag hem vanochtend voor het eerst. Mede dankzij adidas hebben we dit allemaal kunnen realiseren. Ze hebben praktisch met ons meegedacht.”

Het Ajax-shirt met Ziggo is vanaf 1 december exclusief verkrijgbaar via de Official Ajax Fanshop en www.ajaxshop.nl. Vanaf het begin van het seizoen 2015-2016 is Ajax-shirt ook weer via andere verkoopkanalen verkrijgbaar.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst en Gerard van Hees

Frank de Boer, Ricardo van Rhijn en Davy Klaassen hielden de onthulling van het nieuwe shirt nog even spannend. Frank de Boer, Ricardo van Rhijn en Davy Klaassen hielden de onthulling van het nieuwe shirt nog even spannend.
Frank de Boer overhandigde het eerste Ajax-shirt met Ziggo aan Baptiest Coopmans, beoogd CEO van Ziggo na de overname door Liberty Global. Frank de Boer overhandigde het eerste Ajax-shirt met Ziggo aan Baptiest Coopmans, beoogd CEO van Ziggo na de overname door Liberty Global.
Van Rhijn en Klaassen trots in de gang. Van Rhijn en Klaassen trots in de gang.
De Oranje-internationals bij de logo's. De Oranje-internationals bij de logo's.
Bij het wapen van Amsterdam. Bij het wapen van Amsterdam.
Ziggo past uitstekend bij het logo van Ajax. Ziggo past uitstekend bij het logo van Ajax.
Vanaf 1 januari prijkt Ziggo in wedstrijden op het shirt. Vanaf 1 januari prijkt Ziggo in wedstrijden op het shirt.
Van Rhijn en Klaassen bij de Ajax-entree in de ArenA. Van Rhijn en Klaassen bij de Ajax-entree in de ArenA.
Het Ajax-shirt met Ziggo had ook een prominente plek voor de tafel met sprekers van Ajax en Ziggo gekregen. Het Ajax-shirt met Ziggo had ook een prominente plek voor de tafel met sprekers van Ajax en Ziggo gekregen.