Menu
Ajax-talenten laten zich zien

Ajax-talenten laten zich zien

Een uitgedunde groep van veertien Ajacieden trainde vanochtend op de Toekomst. De internationals zijn inmiddels uitgevlogen voor de interlandwedstrijden. Hun plaats werd vanochtend opgevuld door spelers van Jong Ajax: Riechedly Bazoer, Danny Bakker, Sam Hendriks, Elton Acolatse, Queensy Menig en keeper Norbert Alblas.

Voor de jongens die normaal gesproken meetrainen en spelen met Jong Ajax, zijn de trainingen in de interlandperiode een mooi moment om zichzelf te laten zien. Van de technische staf, onder leiding van Frank de Boer, kregen ze daar vandaag alle gelegenheid toe. In een gevarieerde training werd geen moment van verslapping getolereerd. De spelers zelf leverden hierbij de grootste bijdrage, door elkaar constant te coachen en scherp te houden. Robert Muric deed de hele training weer mee. De Kroaat is op de weg terug na een enkelblessure.

Nadat de afsluitende oefening, het uitspelen van de tegenstander en afronden op doel, was afgerond, zochten de Ajacieden de kleedkamer weer op. De spelers van Jong Ajax kunnen tevreden terug kijken op wat zij hebben laten zien. Zij hebben daar de komende dagen waarschijnlijk nog vaker de gelegenheid toe, want volgende week dinsdag worden pas de laatste interlands gespeeld.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Een uitgedunde groep Ajacieden trainde vanochtend op de Toekomst. Een uitgedunde groep Ajacieden trainde vanochtend op de Toekomst.
Sam Hendriks en Robert Muric krijgen aanwijzingen van Dennis Bergkamp. Sam Hendriks en Robert Muric krijgen aanwijzingen van Dennis Bergkamp.
Ook tijdens de gebruikelijke rondo ging het er scherp aan toe. Ook tijdens de gebruikelijke rondo ging het er scherp aan toe.
Frank de Boer legt uit wat hij wil zien. Frank de Boer legt uit wat hij wil zien.
Mike van der Hoorn en Norbert Alblas proberen Riechedly Bazoer van scoren af te houden. Mike van der Hoorn en Norbert Alblas proberen Riechedly Bazoer van scoren af te houden.
Ook keeper Boer neemt deel aan het positiespel van Ajax. Ook keeper Boer neemt deel aan het positiespel van Ajax.
Elton Acolatse passt in. Elton Acolatse passt in.
Queensy Menig maakte afgelopen maand zijn debuut bij Ajax 1 (met een doelpunt tegen JOS) en kan zich deze dagen opnieuw in de kijker spelen. Queensy Menig maakte afgelopen maand zijn debuut bij Ajax 1 (met een doelpunt tegen JOS) en kan zich deze dagen opnieuw in de kijker spelen.