Menu
Ajax-training eindigt met fraaie actie

Ajax-training eindigt met fraaie actie

De liefhebbers van spectaculaire acties op de doellijn werden dinsdag op hun wenken bediend. Tijdens de openbare training leverde een van de partijspellen een spectaculair slot op. Met dank aan Thimothée Atouba.

Zonder de afwezige internationals bestond de oefensessie dinsdagochtend onder meer uit een aantal partijspellen. Richting het einde van de training waren drie teams om de beurt actief. Een ploeg droeg gele hesjes, een ander team hulde zich in oranjegekleurde hesjes en de derde ploeg speelde zonder overgooiers.

Bij het team zonder hesjes zorgde Atouba vlak voor het einde van de training voor een mooi moment. Eerst redde keeper Jeroen Verhoeven fraai op een inzet van team geel. De rebound leek de keeper te machtig, maar dankzij goed opletten van de Kameroense verdediger bleef de Ajax-keeper een tegengoal bespaard. Met een ferme duik wierp Atouba zich voor de bal wat hem op een bescheiden applausje van zijn teamgenoten kwam te staan.

Met een grote glimlach nam hij de felicitaties in ontvangst. Uiteraard zat daar ook een gelukswens van Verhoeven bij.

Assistent-trainer Danny Blind geeft aanwijzingen Assistent-trainer Danny Blind geeft aanwijzingen
Ismaïl Aissati legt aan voor een schot Ismaïl Aissati legt aan voor een schot
Javier Martina probeert Kerlon van zich af te houden Javier Martina probeert Kerlon van zich af te houden
Jeroen Verhoeven en Kenneth Vermeer worden getraind door keeperstrainer Carlo l'Ami Jeroen Verhoeven en Kenneth Vermeer worden getraind door keeperstrainer Carlo l'Ami