Menu

Al meer dan 30.000 seizoenkaarten verkocht!

Nog voordat de maand juli is aangebroken, heeft Ajax al 30.000 seizoenkaarten verkocht voor de jaargang 2001-2002. Van de goedkoopste seizoenkaarten is geen exemplaar meer beschikbaar. Vorig seizoen verkocht Ajax in totaal iets meer dan 40.000 seizoenkaarten.

Op alle fronten blijkt uit de verkoop van seizoenkaarten dat de supporter vertrouwen heeft in Ajax. Donderdag 5 juli traint de selectie van Ajax voor het eerst. Dan kunnen de fans van Ajax de versterkingen voor komend seizoen voor het eerst in actie zien.

Ajax speelt zijn eerste oefenwedstrijd op zaterdag 7 juli tegen VV Owios. In Oldebroek gaat de bal om 14.30 uur voor het eerst in wedstrijdverband rollen.

De afdeling Supporterszaken van Ajax werkt momenteel op volle toeren om alle verzoeken voor seizoenkaarten af te handelen. De verwachting is dat er nog een aantal pieken in de vraag naar seizoenkaarten zal zitten. "Maar wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen," aldus een medewerkster van de afdeling Supporterszaken.

De start van de oefencampagne (op 7 juli), het Amsterdam Tournament (26 en 28 juli) en de Open Dag (2 augustus) zijn traditioneel momenten waarop de belangstelling voor een seizoenkaart bij Ajax een duidelijke piek vertoont.

Wilt u ook een seizoenkaart? Binnenkort start de zogenaamde "belactie" om een seizoenkaart aan te vragen. Wacht dus nog even met bellen en houdt u de informatie op www.ajax.nl in de gaten voor het startsein van deze actie.