Menu
Alle Ajax-duels LIVE op je tablet

Alle Ajax-duels LIVE op je tablet

Ajax heeft de Ajax Live App HD gelanceerd. Volg de ontknoping en kijk alle Ajax-wedstrijden live op je iPad, Android Tablet, iPhone of smartphone. Met de App zie je in een oogopslag alles over de meest recente wedstrijd met video’s, opstelling, interviews en de samenvatting. De Ajax Live App is een aanvulling op de bestaande officiële Ajax App met al het Ajax-nieuws.

De Eredivisie biedt de live beelden real time aan met een fenomenale snelheid waardoor de beelden haarscherp en vloeiend te bekijken zijn. Vanaf nu is Uit gewoon Thuis. Voor het bekijken van de wedstrijden en het ontvangen van goal-video’s betaal je een maandelijkse zeer voordelige vergoeding. In de Ajax Live App kun je, je eenvoudig registreren. Met één account bekijk je alle uit- en thuiswedstrijden LIVE op je tablet en telefoon.

Download de app om alle informatie en mogelijkheden te ontdekken. De app is er voor de iPhone, iPAd en alle Android toestellen en tablets. Eenvoudig te downloaden via de Aplle App store of Google Play.

Naar de mini-website over de AJAX LIVE APPOf download de App direct in de App store of in de Android Play store. Klik op één van de logo's hieronder!