Menu
Alle club cardhouders 20% korting!

Alle club cardhouders 20% korting!

Na twee overwinningen op Feyenoord speelt Ajax in de finale van de play-offs tegen Groningen. De strijd gaat om een plaats in de voorronde van de UEFA Champions League. Woensdag 26 april zal de eerste wedstrijd plaatsvinden. Om 20.15 uur wordt er afgetrapt in de Amsterdam ArenA.

Voor de wedstrijd geldt een club cardverplichting, per club card kunnen 2 kaarten worden gekocht. Vandaag kunnen alle club cardhouders (Sup CC, KCC, CC) met 20% korting kaarten kopen. Seizoenkaarthouders kunnen dan een extra plaats erbij kopen, ook hiervoor geldt 20% korting. Op de wedstrijddag zijn kaarten de hele dag via TicketBox te koop, met wederom 20% korting. Vanaf 18.00 uur gaan de stadionkassa's open, hier wordt geen korting geboden.

Ajax - Groningen is een wedstrijd die je niet mag missen! Het is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, waarbij de spanning tot grote hoogte zal stijgen: speelt Ajax volgend seizoen Champions League of niet?

Na afloop van de wedstrijd zal afscheid worden genomen van een aantal spelers. Ajax wil dit samen met al zijn supporters doen, kom daarom naar de wedstrijd en draag ze een warm hart toe!

Informatie over kaartverkoop vind je op www.de12eman.nl en voor een verkooppunt bij jou in de buurt kijk op www.ticketbox.nl