Menu
Alleen keepers en reserves op trainingsveld

Alleen keepers en reserves op trainingsveld

Het grootste gedeelte van de selectie van Ajax trainde maandagochtend binnen in het sportzaaltje van de ArenA. Slechts acht Ajacieden verschenen op het trainingsveld.

En van die acht spelers was Dennis Gentenaar de enige die zondag tegen FC Utrecht in de basis stond. Het was dan ook niet vreemd dat hij maandagochtend iets eerder dan zijn collega’s Maarten Stekelenburg (die zijn keepershandschoenen weer aanhad) en Erik Heijblok weer de kleedkamer in mocht duiken.

Ismael Urzaiz, Albert Luque, Robbert Schilder, Kennedy en Jurgen Colin (allen begonnen op de bank tegen FC Utrecht) waren maandagochtend de veldspelers op de training. Terwijl in Amsterdam Zuidoost langzaam zich het nieuws verspreidde dat Jaap Stam een punt zou gaan zetten achter zijn carrière, werkte het vijftal onder leiding van Hennie Spijkerman aan conditie, snelheid en techniek.

Ajax traint dinsdag voor het laatst in voorbereiding op het bekerduel met sc Heerenveen. Die oefensessie wordt gehouden in het stadion en begint om 10.30 uur. Publiek is welkom.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop voor het bekerduel met sc Heerenveen.