Menu

Amstel Cup-finale: De laatste plaatsen in de bus

Woensdag is de allerlaatste kans voor de supporters van Ajax om een kaartje te kopen voor de busreis naar Rotterdam op 12 mei. In de Kuip speelt Ajax op die dag de finale van de Amstel Cup tegen FC Utrecht. Ook zonder Ajax Club Card kun je woensdag bij Ajax een kaartje bemachtigen! Sluit je aan bij de stoet supporters die zondag Ajax naar de tweede hoofdprijs van dit seizoen probeert te juichen.

Wie niet beschikt over een Ajax Club Card kan alleen woensdag op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een kaartje kopen voor de Amstel Cup-finale. Bij de Supportersbalie in de Amsterdam ArenA dient dan tevens een waardebon voor een Ajax Club Card te worden aangeschaft.

Ajax organiseert deze extra mogelijkheid om zoveel mogelijk supporters van Ajax de kans te bieden het festijn in de Kuip bij te wonen.

De Supportersbalie van Ajax is woensdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur. De kaartjes voor de busreis naar Rotterdam inclusief toegang tot het stadion kosten 51 euro. De waardebon voor de Ajax Club Card kost 6 euro.

Uiteraard loopt de verkoop voor de Ajax Club Cardhouders woensdag gewoon door. Ajax Club Cardhouders kunnen daarvoor eveneens terecht bij de Supportersbalie van Ajax in de Amsterdam ArenA en bij alle andere verkooppunten van Ticketbox.