Menu
Amsterdam ArenA vult zich met liefde

Amsterdam ArenA vult zich met liefde

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Voor heel even was de Gallery of Fame het decor van een sfeervolle valentijnsdate. Twee gelukkige prijswinnaars lieten zich verwennen door het heerlijke eten van Maison den Boer. Onder het genot van prachtige liefdesliedjes van zanger Robert Leroy genoten de tortelduifjes van een diner voor twee.

De gehele avond was in de stijl van de liefde. Beginnend bij het vervoer. Het liefdesduo werd opgehaald in een prachtige Mercedes, uiteraard in romantische stijl. Bij aankomst in de Gallery of Fame werd het duo even stil van de prachtige omgeving. Een tafeltje voor twee, omgeven door de schalen, bekers en trofeeën die de rijke historie van Ajax heeft voortgebracht. Iets waar vele Ajacieden van zullen dromen.

Dineren
Het voorgerecht werd geserveerd door Mister Ajax, Sjaak Swart. Terwijl het koppel genoot van hun eten kwam Leroy tevoorschijn die de sfeer naar een romantisch hoogtepunt stuwde.
Tussen de gerechten door bewonderden de twee de prachtige beelden in de Gallery of Fame. Ze maakten een stap terug in de tijd. Beelden van vroegere successen passeerden de revue.

Ervaring
,,Een valentijnsdiner dat we nooit meer zullen vergeten’’, aldus het echtpaar. Nadat ze genoten hadden van de heerlijke maaltijd was het tijd om de avond af te sluiten. Robert Leroy bracht nog een klassieker van André Hazes ter gehore. Op de klanken van ‘Hij gelooft in mij’ ontvingen de prijswinnaars een goodie-bag met onder andere een officieel Ajax-tenue en field seats voor de Europese thuiswedstrijd van Ajax tegen Legia Warschau.

Tekst: Jeremy Broer
Foto: Ajax.nl