Menu
Amsterdam Youth Indoor prachtig voetbalfeest

Amsterdam Youth Indoor prachtig voetbalfeest

De jongste Ajax-teams komen dit weekend in actie tijdens de vierde editie van Amsterdam Youth Indoor. Ajax organiseert het toernooi samen met partner van de Toekomst ABN AMRO en de Vlaamse Voetbalfederatie (VFV). Ajax O9 startte vrijdag fantastisch met toernooiwinst, Ajax O10 (foto's) strandde zaterdag in de halve finales. Zondag is het de beurt aan Ajax O8.

Premier Leagueclub West Ham United O10 was zaterdag in de finale na strafschoppen te sterk voor de leeftijdsgenoten van Club Brugge. Ajax O10 verloor de strijd om de derde plaats van Feyenoord.

Ben je benieuwd naar de verrichtingen van de allerjongste talenten van Ajax (Onder 8)? Kom dan zondag naar de laatste dag van het internationale toernooi in de Amstelhal van Borchland (vlak naast sportcomplex de Toekomst). Ook de top van het Belgische voetbal (RSC Anderlecht, KAA Gent en RC Genk) komen in actie. De toegang is gratis. Borchland beschikt over een ruime parkeergelegenheid voor de deur. Tijdens het Amsterdam Youth Indoor is parkeren gratis. De eerste wedstrijden starten vanaf 10:00 uur. De finales starten om ongeveer 15:30 uur.Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees