Menu

Andy van der Meyde verwacht kampioenschap en baby

Voor Andy van der Meyde was het afgelopen seizoen succesvol. Naast het behalen van de successen met Ajax, debuteerde hij eveneens in het Nederlands elftal.

Hoe vier je Kerst en/of Oud en Nieuw?
,,Gewoon lekker thuis. Eerste kerstdag ben ik met vrienden en tweede kerstdag hoop ik naar Carré te gaan voor het kerstcircus. Ik moet alleen wel opschieten met mijn kaarten anders is het uitverkocht. Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en dat is hartstikke leuk. Ik hou er gewoon van om de mensen die ik liefheb om me heen te hebben.”

Wat was voor jou het belangrijkste in 2002, sportief en privé?
,,Ik denk dat we een fantastische eerste helft van het seizoen hebben gehad. Je ziet dat de groep steeds vaster wordt. Er zijn geen groepjes, iedereen kan het goed met elkaar vinden. We raken ook beter op elkaar ingespeeld. Ik denk dat we gewoon ontzettend goed bezig zijn en dat dit een fantastisch half jaar was.’’

Wat zijn je verwachtingen voor 2003?
,,Het vrouwtje is uitgerekend in juni, dus ik heb dan lekker vakantie. Dat is hartstikke mooi gemikt, toch? Ik ben erg blij. Ik ben nog niet nerveus, maar dat komt misschien nog wel. Voetballend gaan we voor het kampioenschap. We zijn gewoon goed, staan niet voor niets bovenaan. Als we dit vasthouden worden we gewoon kampioen.”

Met wie zou je graag champagne willen drinken?
,,Katja Schuurmans, haha. Wil Henk Timmer met Bridget? Da’s wel leuk.”