Menu
Animo voor seizoenkaart overweldigend

Animo voor seizoenkaart overweldigend

Ajax kan met trots melden dat de interesse in de Ajax-seizoenkaart overweldigend is. Dat betekent dat alleen nog in de duurdere prijscategorieën kaarten beschikbaar zijn.

Het nieuwe seizoen staat voor de deur; de spelers staan weer op het trainingsveld en ook bij de supporters begint het te kriebelen. Wat zal het nieuwe seizoen brengen? De strijd om het kampioensschap gaat binnenkort van start. Natuurlijk strijdt Ajax ook komend seizoen weer op meerdere fronten om de prijzen.

Recentelijk hebben supporters die op de wachtlijst stonden voor een seizoenkaart, een aanbieding gekregen en daar is massaal op gereageerd. Hierdoor is er momenteel geen enkele plek meer vrij in de prijscategorieën €174,- tot €256,-. Het kan overigens zijn dat op een later tijdstip nog enkele plaatsen vrijkomen omdat seizoenkaarthouders alsnog besluiten af te zien van afname.

De belactie, die gepland staat voor supporters die niet op de wachtlijst stonden maar wel interesse in een seizoenkaart hebben, zal donderdag 12 juli van start gaan. Er dient hierbij rekening gehouden te worden dat alleen plaatsen in de vakken 403 t/m 408 en 419 t/m 424 (in de prijscategorieën € 320,- t/m € 414,-) beschikbaar zijn.

Degenen die alleen geïnteresseerd zijn in de goedkoopste prijscategorieën kunnen zich nu alvast inschrijven voor de wachtlijst 2008-2009.

Als u er dit seizoen bij wilt zijn, bel dan voor een seizoenkaart vanaf 12 juli naar Ajax Supporterszaken via 020 - 3 111 444.
Laten we er met elkaar een prachtig seizoen van maken!

Voor meer informatie over de Ajax Seizoenkaart klik hier.