Menu
Anita: 'Zat er lekker in'

Anita: 'Zat er lekker in'

Een dag na de gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen (3-1) stonden de wisselspelers en de spelers die niet in actie kwamen tegen de Friezen op het trainingsveld. Op het achterste veld van de Toekomst werkte het uitgedunde elftal een oefensessie af. De basislieden werkten binnen, in het krachthonk, een uitlooptraining af.

Vurnon Anita, doeltreffend tegen Heerenveen, blikte voor de camera van Ajax TV terug op het gewonnen duel. ,,Ik kijk er met een lekker gevoel op terug’’, sprak de linksback met een glimlach. Hij had immers reden genoeg om te lachen aangezien hij de wedstrijd op slot gooide met een fraai doelpunt. ,,De bal ging er lekker in. De jongens feliciteerde mij meteen met mijn doelpunt.’’

De teller van Anita staat inmiddels op twee treffers dit seizoen. ,,Vorig jaar heb ik maar een keer gescoord (KNVB beker tegen AGOVV, red.). Ik werd daar een beetje mee gepest door Gregory van der Wiel en Urby Emanuelson, omdat zij meer hadden gescoord. Nu kan ik ze een beetje terugpesten’’, besluit hij met een lach.


Tekst en foto’s: Ajax.nl

Alleen de wissels en de spelers die niet in actie kwamen tegen Heerenveen trainden buiten. Alleen de wissels en de spelers die niet in actie kwamen tegen Heerenveen trainden buiten.
Verderop werd er een Ajax Clinic gegeven. Verderop werd er een Ajax Clinic gegeven.
Blind probeert Sno voorbij te lopen. Blind probeert Sno voorbij te lopen.
Vertonghen, die binnen trainde, kwam even kijken bij zijn collega's. Vertonghen, die binnen trainde, kwam even kijken bij zijn collega's.