Menu
APOEL - Ajax

APOEL - Ajax

APOEL - Ajax / GSP Stadion / Dinsdag 20 augustus 2019, 22:00 uur (plaatselijke tijd) / Champions League / Prijs € 17,50 / Er zijn 1150 kaarten beschikbaar.

Verkoopschema
Op dinsdag 20 augustus spelen we het Europese uitduel met APOEL. Het verkoopschema ziet er als volgt uit:

Je kunt per persoon maximaal één kaart bestellen. Je kunt alleen een kaart bestellen voor deze wedstrijd als je een (Seizoen) Club Card op je eigen naam hebt en het ticket is strikt persoonlijk. Het is niet mogelijk een kaart op bedrijfsnaam te bestellen.

Kaarten strikt op naam
De kaarten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Bij de ingang van het stadion kan dit gecontroleerd worden. Indien dit niet overeenkomt met een getoond, geldig legitimatiebewijs, wordt de toegang geweigerd.

Volgens de Griekse wet is het verplicht om je ID nummer door te geven. Nadat je een kaart hebt gekocht, zul je een formulier ontvangen waarop je dit dient aan te geven. Je kunt dit ook hier aangeven nadat je je kaart hebt gekocht. Wanneer wij deze info niet van je ontvangen, kun je niet omwisselen en krijg je geen toegang tot het stadion.

Omwisselen
Kaarten worden niet per mail of post verstuurd. Je dient jouw ticket persoonlijk af te halen in Nicosia. Het omwisselen zal op de wedstrijddag plaatsvinden. Tijd zal later in de informatiemail volgen. Op zondag 18 augustus wordt deze verstuurd naar de kopers.

Let op: een eventuele uitzondering voor het omwisselen is niet mogelijk. Houd hier rekening mee bij het boeken van je reis en dat je vroeg op de wedstrijddag in de stad aanwezig dient te zijn.

Reizen naar Nicosia.
Je kunt vrij afreizen naar Nicosia. Stel jezelf op de hoogte van de grens- en visumprocedures als je via het Turkse deel van Cyprus wilt reizen. Turkije valt namelijk buiten de Europese Unie.

Bestel hier je kaart