Menu
Applaus voor Blind tijdens training

Applaus voor Blind tijdens training

Dat ook de spelers van Ajax blij zijn met de aanstaande contractverlenging van Daley Blind bleek dinsdagmiddag. Voorafgaand aan de middagsessie kreeg de linksback van Ajax en Oranje een warm applaus van zijn teamgenoten.

Toen maandagavond rond 22:00 uur het bericht over Daley Blind verscheen, ging er bij heel wat Ajax-fans gejuich op. De speler en de club hebben een mondeling akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract tot de zomer van 2016.

Op de officiële Facebook-pagina van Ajax kreeg het bericht binnen een mum van tijd 1.600 likes. Ook Blind ‘likete’ het bericht middels een interview met Ajax TV. ,,Ik ben heel blij dat ik ook de komende drie jaar bij Ajax speel”, zei de 3-voudig international voorafgaand aan de training.

Samen met zijn teamgenoten bereidt Blind zich voor op de belangrijke uitwedstrijd tegen NAC Breda. Bij winst op NAC kan Ajax een week later in de thuiswedstrijd tegen Willem II kampioen worden. Voor zowel Blind als Ajax betekent dat de derde titel op rij. En gezien de aanstaande contractverlenging van Blind kan die reeks de komende jaren wellicht nog mooier worden.

Woensdag is de training openbaar en dus toegankelijk voor fans. De training begint om 10:30 uur op de Toekomst.

Dinsdagavond zie je op Ajax TV een interview met Daley Blind over zijn contractverlenging.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Middenvelder Joeri de Kamps (oranje hesje) trainde ook met de A-selectie mee. Middenvelder Joeri de Kamps (oranje hesje) trainde ook met de A-selectie mee.
De Ajacieden tonen hun behendigheid zonder bal. De Ajacieden tonen hun behendigheid zonder bal.
Ryan Babel passt de bal. Ryan Babel passt de bal.
Kolbeinn Sigthórsson gaat voorop in de strijd. Kolbeinn Sigthórsson gaat voorop in de strijd.