Menu
Applaus voor de jeugd van Ajax

Applaus voor de jeugd van Ajax

Tijdens de rust van Ajax - VVV-Venlo werden de kampioenselftallen van de jeugdopleiding gehuldigd. Traditioneel kregen de kampioenen en alle andere teams van de Toekomst een warm onthaal tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. En net als vorig jaar viel die laatste wedstrijd in Amsterdam samen met de kampioenswedstrijd waardoor de ereronde een extra feestelijk was.

Ajax C1 had 14 april de primeur met de eerste Ajax-titel van dit seizoen. Tien dagen later werd Ajax B1 kampioen van Nederland. Na het winnen van de AEGON Future Cup was dat opnieuw een mooie prestatie in zijn tweede seizoen als trainer in de jeugdopleiding van Ajax van coach Orlando Trustfull.

Afgelopen weekend werden ook Ajax C2, Ajax D2 en Ajax F1 kampioen in hun competities. Ajax A1 kan komende zaterdag de zesde kampioen van de jeugdopleiding worden. In de thuiswedstrijd tegen PSV A1 koestert het team van Fred Grim en Ronald de Boer een voorsprong van twee punten op de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Mocht het zaterdag nog niet lukken dan volgt tijdens de laatste speelronde op 12 mei een nieuwe kans voor de A1 op bezoek bij De Graafschap.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

De Ajacieden uit de jeugdopleiding wachten in de gracht gespannen af wat de ereronde gaat brengen. De Ajacieden uit de jeugdopleiding wachten in de gracht gespannen af wat de ereronde gaat brengen.
Uitzinnige Ajacieden juichen met uitzinnige Ajacieden. Uitzinnige Ajacieden juichen met uitzinnige Ajacieden.
Feestvierende Ajacieden langs de rand van het veld van de ArenA. Feestvierende Ajacieden langs de rand van het veld van de ArenA.
Alle jeugdelftallen liepen een ereronde in de rust van Ajax - VVV-Venlo. Alle jeugdelftallen liepen een ereronde in de rust van Ajax - VVV-Venlo.
.. En laten zich opnieuw toejuichen! .. En laten zich opnieuw toejuichen!