Menu
Applaus voor Hoesen op training

Applaus voor Hoesen op training

Danny Hoesen was een van de weinige spelers die daags na Ajax - Real Madrid reden tot lachen had. De 21-jarige spits maakte woensdagavond zijn debuut in de UEFA Champions League. Donderdagmiddag trainde de debutant weer met Jong Ajax mee. Hij kreeg een warm welkom van zijn teamgenoten.

Nadat de nabespreking na ruim een half uur voorbij was, verplaatsten de spelers van Ajax zich donderdagmiddag naar het trainingsveld. De basiself liep uit, terwijl de reserves zich bij Jong Ajax aansloten. Onder de reserves bevond zich ook Danny Hoesen. Met een applaus werd hij door zijn teamgenoten onthaald. En debutant of niet, hij moest direct in het midden bij de rondo. Binnen enkele weken van Jong Ajax tot de Champions League: Hoesen bewees dat het kan.

Donderdagavond staat er opnieuw een Europese wedstrijd van Ajax op het programma. De A1 neemt het in de NextGen Series op tegen Molde FK. De wedstrijd begint om 19:00 uur op de Toekomst. De toegang is gratis.

Tekst en foto's: Ajax.nl

De spelers verlaten het spelershome na de nabespreking. De spelers verlaten het spelershome na de nabespreking.
Fabian Sporkslede en Danny Hoesen maakten gister allebei hun debuut in de Champions League. Fabian Sporkslede en Danny Hoesen maakten gister allebei hun debuut in de Champions League.
Danny Hoesen werd met applaus ontvangen. Danny Hoesen werd met applaus ontvangen.