Menu
ARC - Ajax Zaterdag 1 eindigt in 0-0

ARC - Ajax Zaterdag 1 eindigt in 0-0

Nadat het team van Bart Logchies de volle zes punten uit twee thuiswedstrijden had gepakt, liep de eerste uitwedstrijd op gras tegen ARC in Alphen aan den Rijn uit op een teleurstellend 0-0 gelijkspel. Beide teams konden aanvallend geen vuist maken en kwamen dus niet tot scoren.

Ten opzicht van het team dat vorige week knap won van Ter Leede was er een aantal wijzigingen. Danny Schenkel is enkele weken geblesseerd en Sergio Parris heeft een contract getekend in Bahrein.

De spelers die op het veld stonden, moesten wel in staat geacht worden om ARC op te rollen. Niets bleek echter minder waar. De Alphense ploeg presenteerde zich als een stug team dat op het hobbelige veld voor elke centimeter knokte en af en toe gevaarlijk kon counteren. Gelukkig stond het vizier bij de voorwaartsen van ARC ook niet op scherp, anders had Ajax zelfs nog tegen een nederlaag op kunnen lopen.

Bij Ajax was het ook al niet veel beter gesteld. De ploeg probeerde wel het spel te maken en slaagde daar grotendeels is, maar teveel ging voorin fout en teveel spelers bleken niet in vorm. Uiteindelijk eindigde dit duel doelpuntloos en was het een wedstrijd om snel te vergeten.

Fotografie: Rob van Vliet Fotografie: Rob van Vliet