Menu
ArenA ademt Champions League

ArenA ademt Champions League

Ajax speelt woensdagavond de 176ste wedstrijd op het hoogste Europese niveau. De afgelopen dagen is de Amsterdam ArenA volledig omgetoverd in de bekende stijl van de Champions League. Alles en iedereen is klaar voor Ajax - Manchester City. Het is nu alleen nog een kwestie van aftellen tot 20:45 uur. Kan Ajax zich weer in de strijd om Europese overwintering mengen?

Zoals gebruikelijk bij Europese thuiswedstrijden zijn alle stoeltjes in de ArenA van een wit vlaggetje voorzien. Ook op veel andere plekken in de ArenA keren de uitingen van de Champions League terug. Alles bij elkaar vormt het een prachtig decor voor een mooie voetbalavond. Samen met de steun van de fans en een hopelijk succesvol Ajax, zal het 176ste optreden in de Europa Cup I / Champions League er een worden om niet snel te vergeten.

Als je dit alles niet wilt missen: er zijn nog kaarten (vanaf 56 euro) verkrijgbaar via de verkooppunten van Ticketbox (Primera), de Ajax Experience Rembandtplein en de stadionkassa (vanaf 18:45 uur geopend). Uiteraard kan je ook online je kaarten bestellen via onderstaande link. Let op: Er geldt een Club Card-verplichting (1-op-1).

Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kaartverkoop Ajax - Manchester City

24 oktober 2012: de dag van Ajax - Manchester City. 24 oktober 2012: de dag van Ajax - Manchester City.
De perstribune zal woensdagavond gevuld zijn met voornamelijk Nederlandse en Engelse journalisten. De perstribune zal woensdagavond gevuld zijn met voornamelijk Nederlandse en Engelse journalisten.
Ook de opgangen bij de vakken zijn in de stijl van de Champions League. Ook de opgangen bij de vakken zijn in de stijl van de Champions League.
Alle stoelen zijn van een vlaggetje voorzien. Alle stoelen zijn van een vlaggetje voorzien.
De vlaggen hangen in top. De vlaggen hangen in top.
De ArenA is er klaar voor. De ArenA is er klaar voor.
Er wapperen speciale CL-vlaggen op de fly-over van het ArenA-dek. Er wapperen speciale CL-vlaggen op de fly-over van het ArenA-dek.
De ArenA hangt vol uitingen van de Champions League. De ArenA hangt vol uitingen van de Champions League.