Menu
ArenA bijna klaar voor nieuw Ajax-seizoen

ArenA bijna klaar voor nieuw Ajax-seizoen

De Amsterdam ArenA wordt langzaam maar zeker klaargemaakt voor het nieuwe seizoen van landskampioen Ajax. Voor de 31-voudig landskampioen begint de nieuwe jaargang officieel op 5 augustus met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Maandag werd een begin gemaakt met het 'vernieuwen' van de boarding van de tweede stadionring.

De oude rood-witte boarding werd maandag gedemonteerd. Dinsdag wordt de hagelnieuwe boarding, die maandag werd aangeleverd bij de ArenA, opgehangen. In samenwerking met de Supportersvereniging Ajax en de Ajax Supporters Raad is nagedacht over de uitstraling en de boodschap die moet spreken uit de versierselen. Vanaf dinsdag is het nieuwe resultaat zichtbaar en is de ArenA (bijna) klaar voor het nieuwe seizoen 2012 - 2013.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Maandag werd de oude boarding aan de tweede ring gedemonteerd. Maandag werd de oude boarding aan de tweede ring gedemonteerd.
Maandag werd de ArenA weer in de oude staat hersteld na dancefestival Sensation op zaterdag. Maandag werd de ArenA weer in de oude staat hersteld na dancefestival Sensation op zaterdag.