Menu
ArenA eerder open voor finale NextGen

ArenA eerder open voor finale NextGen

De Amsterdam ArenA gaat zondag bij Ajax - PSV eerder open in verband met de finale van de NextGen Series. Al vanaf 14:00 uur kan je in het stadion terecht om op de schermen naar de wedstrijd tussen Ajax A1 en Internazionale te kijken. Om 16:30 uur begint de kraker Ajax - PSV. De wedstrijd is uitverkocht.

Stadionopening / Finale NextGen Series:

De Amsterdam ArenA opent zondag al om 14:00 uur de deuren. In het stadion zal de eerste helft van de finale van Ajax A1 in de NextGen Series op de schermen te zien zijn. De wedstrijd tegen Internazionale wordt in het stadion van Leyton Orient in Londen gespeeld en begint om 14:30 uur. Van de tweede helft worden de eerste twintig minuten getoond. Tijdens de warming-up naar de topper tegen PSV wordt het publiek op de hoogte gehouden van de verrichtingen van de A1.

Ajax roept een ieder vanwege de te verwachte drukte dan ook op om op tijd naar het stadion te komen. Hou er hierbij rekening mee dat de zomertijd ingaat in de nacht van zaterdag op zondag.

Vervoer en parkeren:

P2 is, door de aanwezigheid van Cirque du Soleil, niet beschikbaar als parkeerplaats bij Ajax wedstrijden. Ajax-bezoekers worden daarom doorverwezen naar de overige parkeerterreinen in het ArenA-gebied (Borchland en P3 t/m P19).
Vanwege werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Duivendrecht en Schiphol v.v. De NS raadt reizigers aan hiermee rekening te houden en een alternatieve route te kiezen via station Bijlmer ArenA.

Toegangscontrole:

Ter ondersteuning van de fouillering zet Ajax een hond in die getraind is in het opsporen van vuurwerk. Daarnaast willen we een ieder er op wijzen dat het meenemen van een geldig legitimatiebewijs verplicht is gesteld. Hier kan naar gevraagd worden om te voorkomen dat personen met een stadionverbod het stadion betreden.

Tekst en foto: Ajax.nl