Menu
ArenA in kleuren Europa League

ArenA in kleuren Europa League

De kleuren zijn anders nu Ajax het hoogste Europese podium heeft verruild voor de UEFA Europa League. Maar dat de Europese voetbalbond zijn stempel weer op de Amsterdam ArenA heeft gedrukt mag duidelijk zijn. Vanavond stapt Ajax de Europa League binnen met om 19:00 uur de aftrap tegen Steaua Boekarest.

Wat elke supporter direct zal opvallen, is dat het dak van de Amsterdam ArenA geopend is. Meestal blijft dat dicht als er neerslag wordt verwacht. Dit keer is het anders, om het dak niet al te zwaar te belasten.

Terwijl Ajax zich in een hotel voorbereidt op de wedstrijd, zet men in de ArenA de puntjes op de i om later op de dag twee gemotiveerde ploegen en ruim veertigduizend fans te kunnen ontvangen. De programmaboekjes Ajax Kick Off, met Kolbeinn Sigthórsson als coverstory worden door het stadion heen gebracht. De vlaggetjes met daarop de datum en de wedstrijd wachten op de enthousiaste fans. De camera's draaien warm en een strooiploeg is bezig om de gladheid te weren.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd Ajax - Steaua Boekarest.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Meer informatie over de kaartverkoop.

Het dak blijft open. Het dak blijft open.
Op het gehandicaptenplatform wordt gestrooid. Op het gehandicaptenplatform wordt gestrooid.

Het programmablad Ajax Kick Off ligt klaar om gelezen te worden. Het programmablad Ajax Kick Off ligt klaar om gelezen te worden.
De vlaggetjes staan klaar! De vlaggetjes staan klaar!
In de mixed zone staan de camera's al klaar voor ná de wedstrijd. In de mixed zone staan de camera's al klaar voor ná de wedstrijd.
De schrijvende pers en radiojournalisten kunnen hier hun interviews afnemen na de wedstrijd. De schrijvende pers en radiojournalisten kunnen hier hun interviews afnemen na de wedstrijd.