Menu
ArenA kleurt steeds meer rood-wit

ArenA kleurt steeds meer rood-wit

Er wordt momenteel hard gewerkt om de Amsterdam ArenA meer Ajax-uitstraling te geven. Twee weken geleden tijdens Ajax - RKC konden de fans op de eerste ring Noord al de nodige vernieuwingen zien op de omloop. Bij Ajax - FC Twente zullen ze opnieuw verrast worden met fraaie muurschilderingen op de vernieuwde passage. Ajax.nl nam vast een kijkje.

Ajax-iconen uit heden en verleden prijken levensgroot op de ramen. Het eren van clubiconen als Frank de Boer, Edwin van der Sar, Frank Rijkaard en Henk Groot hoort daar bij. In een korte biografie staan de prestaties van de oud-Ajacied vermeld. Opdat jonge en oude Ajax-fans niet vergeten. De pilaren en opgangen richting de tribunevakken zijn van een nieuwe kleur voorzien. Sinds het begin van het seizoen draagt ook de tweede ring de juiste kleur rood. Echt Ajax-rood.

Inmiddels zijn er een paar fraaie muurschilderingen bijgekomen. Ook zijn er grote sfeerbeelden op de wanden geplakt, waardoor ook de omloop de uitstraling van een sfeervolle ArenA krijgt. Als de rood-witte uitstraling op de eerste ring aanslaat, wordt er wellicht een vervolg mee gemaakt in de rest van het stadion.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De eerste ring Noord wordt steeds meer rood-wit. De eerste ring Noord wordt steeds meer rood-wit.
Er is de afgelopen week druk gewerkt aan de uitstraling van de omloop eerste ring Noord. Er is de afgelopen week druk gewerkt aan de uitstraling van de omloop eerste ring Noord.
Een fraai beeld van Johan Cruijff prijkt op de muur. Een fraai beeld van Johan Cruijff prijkt op de muur.