Menu

Arie van Eijden opent eerste raadsvergadering

Op woensdag 24 april jl. was het zover: de Ajax Kids Club Raad kwam voor de eerste keer bijeen in Artis. Ajax? Algemeen Directeur Arie van Eijden was speciaal voor deze gelegenheid aanwezig.

Hij gaf de kersverse raadsleden een paar nuttige tips en drukte hen op het hart om hun mening vooral niet onder stoelen of banken te steken. Want zei hij door alleen al je mening te geven, ideeën aan te dragen en het geven van tips help je al om de kids club nog beter en leuker te maken! Met het uitreiken van de Ajax vergadermap zat het officiële gedeelte erop en moest er vergaderd worden

Dat zij hun taak heel serieus nemen, bleek uit het feit dat zij van tevoren al goed hadden nagedacht over de Kids Club. Deze vergadering werd het clubblad geëvalueerd en alle binnengekomen tips besproken. Zelf hadden de raadsleden ook al het een en ander op papier gezet. Er werd flink gediscussieerd en de raadsleden waren het niet altijd met elkaar eens! Want probeer maar eens te bedenken wat alle leden leuk vinden. De meningen liepen af en toe uit een, maar over een ding waren ze het allemaal eens: de Ajax Kids Club Raad is hartstikke belangrijk bij het leuker maken van de Kids Club!

Na de vergadering was het tijd om te ontspannen en een bezoek te brengen aan Artis. Op deze dag opende Prinses Margriet de nieuwe uitbreidingen: de Afrika Savanne. Dubbel feest dus voor de Raadsleden. Zij mochten net als de genodigden van Prinses Margriet alvast een kijkje nemen bij dit nieuwe gedeelte.