Menu
Aron Winter terug bij Ajax

Aron Winter terug bij Ajax

Aron Winter keert per direct terug bij Ajax. De voormalig recordinternational wordt binnen de jeugdopleiding toegevoegd aan de technische staf van de bovenbouw.

Winter zal het komende seizoen samen met Frank Peereboom aan het roer van Ajax O19 staan. Van 2006 tot 2009 was Winter reeds als trainer werkzaam binnen de opleiding van Ajax, onder andere als coach van het beloftenelftal. De oud-Ajacied vervulde de afgelopen twee jaar bij de KNVB een rol als coach van het Nederlands elftal O19.

'Trainer met ervaring'
Said Ouaali: ,,Met het aantrekken van Aron Winter hebben we een trainer met ervaring binnengehaald. Nadat duidelijk werd dat Patrick Kluivert bij Paris Saint Germain aan de slag zou gaan, zijn we direct op zoek gegaan naar een waardige vervanger. Met zijn achtergrond en bagage, zowel als speler als trainer, denken wij die zeker gevonden te hebben. Bovendien weet hij precies wat er binnen Ajax van hem verwacht wordt. Samen met Frank Peereboom, die tevens coördinator van de bovenbouw is, neemt hij het vlaggenschip van de opleiding onder zijn hoede.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Proshots/Erwin Spek