Menu
Arsenal wint jubileumeditie Tournament

Arsenal wint jubileumeditie Tournament

Arsenal heeft de tiende editie van het Amsterdam Tournament op zijn naam geschreven. De Londense club zegevierde vrijdag met 2-3 over Ajax en deelde zaterdag de punten met Sevilla. Dat was genoeg voor de eerste plaats.

Het team van Arsenal vloog na de wedstrijd direct terug naar Londen. Robin van Persie en trainer Wenger waren achter gebleven om de hoofdprijs mee te nemen. Het team van Arsenal vloog na de wedstrijd direct terug naar Londen. Robin van Persie en trainer Wenger waren achter gebleven om de hoofdprijs mee te nemen.

Door de zege op Ajax, het gelijkspel tegen Sevilla en de drie goals die Arsenal in totaal maakte, eindigde de ploeg met zeven punten bovenaan. Internazionale eindigde met vijf punten op de tweede plaats en Sevilla had aan de behaalde drie punten genoeg om Ajax voor te blijven. De Amsterdammers scoorden alleen met de twee goals tegen Arsenal punten.

Maxwell kreeg de prijs voor Meest Waardevolle Speler van het toernooi uitgereikt. De oud-Ajacied is er maar wat blij mee. Maxwell kreeg de prijs voor Meest Waardevolle Speler van het toernooi uitgereikt. De oud-Ajacied is er maar wat blij mee.