Menu
Artiesten scoren in de ArenA

Artiesten scoren in de ArenA

Bijna 23.000 kinderen beleefden donderdag een onvergetelijke middag in de Amsterdam ArenA. Ze juichten zowel voor Ajax, AZ als ook vooral alles wat er nog meer op het veld gebeurde. Ook de optredens van Kinderen voor Kinderen, Djumbo en Ralf Makenbach vielen in de smaak bij de jonge voetbalfans.

Alle artiesten traden belangeloos op rond de bekerwedstrijd Ajax - AZ (2-3). En zelden zullen ze zo’n fanatieke schare fans met hun nummers hebben horen meezingen. Alle liedjes werden woord voor woord meegezongen door de kinderen op de tribunes. Voor één keer won Djumbo het van André Hazes en was Ralf Makenbach populairder dan Bob Marley. Uiteindelijk eindigde de dag met het nummer dat iedereen kent. ‘Dit is mijn club’ van Kees Prins schalde na het laatste fluitsignaal uit de speakers.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ralf Makenbach verzorgde een fraai optreden in de ArenA. Ralf Makenbach verzorgde een fraai optreden in de ArenA.
De artiest droeg bij het bijzondere duel een bijzonder shirt van de Ajax Foundation. De artiest droeg bij het bijzondere duel een bijzonder shirt van de Ajax Foundation.
De kinderen in het stadion hadden de bezoekers prima zicht op de wedstrijd én de artiesten, die allemaal belangeloos optraden. De kinderen in het stadion hadden de bezoekers prima zicht op de wedstrijd én de artiesten, die allemaal belangeloos optraden.
Volle tribunes bij een bijzondere bekerwedstrijd tussen Ajax en AZ. Volle tribunes bij een bijzondere bekerwedstrijd tussen Ajax en AZ.