Menu

ATP Online en AFC Ajax starten Ajax Travel

Vanaf 26 juli 2001 heeft Ajax als eerste voetbalclub in Nederland een eigen online reisorganisatie: Ajax Travel. Dit samenwerkingsverband van AFC Ajax en reisonderneming ATP Online (http://www.atp.nl/) heeft de Amsterdam Arena als thuisbasis. Ajax Travel is onderdeel van de officiële Ajax-website www.ajax.nl. Iedereen kan via www.ajax.nl informatie inwinnen over de aanbiedingen van Ajax Travel en direct reserveringen maken. Ook de club reist zelf met z’n elftallen, technische staf en scouts via Ajax Travel.

Ajax Travel biedt online een ruime keuze aan reisaanbiedingen. Individuele reizen of groepsreizen, maar ook losse vliegtickets, zowel zakelijk als privé, en reisverzekeringen kunnen bij Ajax Travel geboekt worden.

Via Ajax Travel kan men: Meereizen naar de Europese uitwedstrijden van Ajax. Bijvoorbeeld de belangrijke wedstrijd op 22 augustus Celtic – Ajax in Glasgow; Wedstrijden in buitenlandse competities bezoeken met nadruk op wedstrijden van oud-Ajacieden; Vliegtickets boeken; Reisverzekeringen afsluiten

Naast uitgaande reizen verzorgt Ajax Travel ook reizen en arrangementen binnen Nederland voor buitenlandse supporters of relaties van Ajax. Daarbij staat een bezoek aan één van de thuiswedstrijden in de Amsterdam Arena centraal.

Ajax Travel is behalve via de website ook telefonische bereikbaar onder nummer 020-3111444.

Over reisorganisatie ATP Online Sinds 1984 verzorgt ATP Sports Travel (onderdeel van ATP Online) alle reizen van AFC Ajax. ATP Online, The Advanced Travel Partner, is met een 30-tal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa één van de grootste zakelijke reisadviseurs die ons land telt. Daarnaast beschikt ATP Online over een eigen groepsreizen- en incentives-afdeling en is gespecialiseerd in congres en destination management. Ook heeft ATP Online diverse vakantiereisbureaus in Nederland en vervult zij met haar website www.atp.nl een voortrekkersrol op het gebied van verkoop van online reisproducten.