Menu
B1 mist veel kansen maar wint van ADO

B1 mist veel kansen maar wint van ADO

ADO Den Haag - AJAX was een wedstrijd waarin we meester waren in het missen van de mooiste kansen. En je weet wanneer je kansen mist de tegenstander scoort.

ADO Den Haag B1 - Ajax B1 (1-2)

We probeerden vanaf het begin druk te zetten maar dat lukte niet helemaal. Zo gebeurde het in de 16e minuut dat ADO Den Haag via een lange bal door het midden uitbrak. We gaven geen rugdekking met het gevolg dat de tegenstander onze keeper passeerde en 1-0 scoorde. Deze stand bleef tot de rust op het scoringsbord staan.

Na de rust pakten we de draad weer op en binnen twee minuten stonden we op gelijke hoogte, Carel Eiting speelde Abdelak Nouri aan, Abdelak speelde zich vrij en plaatste de bal naar Adham El Idrissi en de laatste scoorde fraai 1-1.

Daarna ontstond er een waar voetbalgevecht. Beide teams speelden om te winnen en beide teams kregen kansen. Uiteindelijk werd in de 80e minuut de winnende treffer door Abdelak Nouri gescoord. Een aanval uit het boekje die over verschillende schijven liep en in een vloeiende combinatie tot stand kwam. En een verdiende overwinning op leverde.

ADO Den Haag B1 - Ajax B1 (1-2)

1-0 (16')
1-1 (42') El Idrissi (Nouri)
1-2 (80') Nouri

Verslag: Frits Andriese