Menu
B1 speelt 'alles of tien' en komt net tekort

B1 speelt 'alles of tien' en komt net tekort

Vanaf het begin tot het einde van de wedstrijd hebben onze jongens gestreden voor een goed resultaat. Dat hebben ze gedaan met goed voetbal en tomeloze inzet. Door vanaf de eerste minuut de tegenstander in de houtgreep te nemen en deze twee keer 40 minuten vast te houden.

RJO/PEHV VVV/Helmond Sport B1 - Ajax B1 (1-9)

In de 14e minuut brak Che Nunnely door op links en gaf een voorzet op maat aan Dani de Wit, deze scoorde fraai 0-1. In de 25e minuut kregen we een vrije trap. Darren Sidoel nam plaats achter de bal en schoot langs de muur in het doel: 0-2. Vier minuten later brak Donyell Malen door op links en stelde Dani de Wit in staat 0-3 te maken. Vlak voor het rustsignaal maakte Matthijs met een hard schot er 0-4 van. Wat tevens de ruststand was.

In de rust zette de trainer een aantal jongens nog even op scherp en de tweede helft gingen we vol vertrouwen in. In de 44e minuut speelde Matthijs zich vrij op links, die speelde Donyell aan en hij pikte zo zijn doelpunt mee, 0-5. Vijf minuten later kreeg Noa Lang de bal vanuit het middenveld en scoorde mooi nummer zes: 0-6. In de 53 minuut begon Donyell aan een solo, die eindigde met een prachtige goal, 0-7. We begonnen aan tien te ruiken en zowaar, we kregen een tegendoelpunt: 1-7. We bleven jagen op een beter resultaat. In de 75e minuut ging Dani de Wit door het midden een combinatie aan met Noa Benninga, de laatste maakte er 1-8 van. Twee minuten later was het weer raak. Via de kluts kwam de bal bij Che terecht en deze bedacht zich geen twee keer 1-9. De laatste minuten was het alles of tien, helaas lukte dit niet. Maar de prestatie was er niet minder om. Met goed voetbal en de juiste instelling werd een zeer goed resultaat geboekt. In de kleedkamer nam de trainer Gery Vink van alle jongens persoonlijk afscheid met een goed advies voor iedere speler en wenste ze veel succes voor de toekomst.

RJO/PEHV VVV/Helmond Sport B1 - Ajax B1 (1-9)

0-1 (14') D. de Wit (Nunnely)
0-2 (25') Sidoel
0-3 (29') D. de Wit (Malen)
0-4 (39') de Ligt
0-5 (44') Malen (de Ligt)
0-6 (49') Lang
0-7 (53') Malen
1-7
1-8 (75') Benninga (D. de Wit)
1-9 (77') Nunnely

Verslag: Frits Andriese