Menu
B1 verliest van Almere City

B1 verliest van Almere City

Afgelopen zaterdag speelde de B1 van Ajax uit tegen de B1 van Almere City. Het was een koude dag en een wedstrijd om snel te vergeten.

Almere City B1 - Ajax B1 (3-1)

Het was ontzettend koud en guur weer zaterdag, de trainer zei dat we het niet te licht moesten opnemen, want zeker in wedstrijden zoals die van zaterdag is het juist moeilijk om goed
geconcentreerd te blijven spelen en je vast te bijten in de tegenstander. Wat er echter gebeurde was dat de tegenstander zich in Ajax vastbeet en wij het zeer moeilijk hadden. Vanaf het eerste moment liep het niet zoals wij het graag wilden. Binnen 10 minuten stonden wij met 2-0 achter.
En vlak voor de rust werd het zelfs 3-0 voor Almere City. Gelukkig bleef het tot de rust 3-0.

In de rust deed de trainer wat omzettingen en de tweede helft werd er uit een ander vaatje getapt en werd Almere City teruggedrongen. Echter we kwamen niet verder dan een doelpunt via een strafschop, die door Damian van Bruggen werd verzilverd. 3-1. Te veel spelers haalden niet hun niveau wat ze gewend zijn, misschien toch wel door het zeer koude weer. Een wedstrijd om snel te vergeten en hopen op beter weer.