Menu
Babel en Cuenca op trainingsveld

Babel en Cuenca op trainingsveld

Goed nieuws donderdagochtend op de Toekomst. Zowel Ryan Babel als Isaac Cuenca lieten zich zien op het trainingsveld. De Nederlander en Spanjaard trainden individueel met fysiotherapeut Pim van Dord. Ex-Ajacied Finidi George was een opvallende toeschouwer bij de training.

Het was een mooi beeld halverwege de ochtend op de Toekomst. Babel (26), Cuenca (21) en Finidi George (41) waren in één blik te vangen. George is momenteel in Nederland vanwege zijn cursus coach betaald voetbal. Hij loopt daarvoor een aantal maanden stage bij PEC Zwolle. De legendarische rechtsbuiten uit de jaren ’90 keek naar zijn (bijna) twintig jaar jongere opvolgers die het Ajax van 2013 een gezicht geven.

Hopelijk kunnen Babel en Cuenca (allebei herstellende van knieklachten) tijdens het restant van de competitie nog speelminuten maken. Tijdens de spannende titelstrijd kan fris bloed wellicht de juiste sleutel richting het derde kampioenschap op rij betekenen. De interlandweek komt daardoor allesbehalve slecht uit. Deze ‘bonusweek’ geeft de revaliderende Babel en Cuenca in ieder geval een paar extra dagen om te herstellen.

Donderdagavond zie je beelden van de training in de uitzending van Ajax TV op Eredivisie Live.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees