Menu
Babel terug bij groep

Babel terug bij groep

Ryan Babel meldde zich deze dinsdagmiddag op het hoofdtrainingsveld. De van een knieblessure herstelde aanvaller deed volledig mee met de groepstraining. De Ajacieden uit de A-selectie trainden samen met Jong Ajax.

Donderdag liet Ryan Babel, die eind januari een lichte ingreep onderging aan zijn linkerknie, zich weer op het trainingsveld zien. Toen trainde hij samen met Isaac Cuenca. Nu sloot Babel weer bij de groep aan en bleven Cuenca en Joël Veltman bij de fysiotherapeut.

Van Ajax 1 ontbraken nog veel spelers vanwege interlandverplichtingen. De Nederlandse, Deense, Finse en Belgische internationals hebben dinsdag nog wedstrijden. Welkome aanvulling op het veld kwam van Jong Ajax, waarvan de spelers zich van hun beste kant lieten zien. Vooral in de positie-spelletjes die de technische staf de spelers voorschotelden ging het er fanatiek aan toe. Woensdag volgt een besloten training, donderdag zijn de Ajacieden vrij en vrijdag kan de focus pas volledig worden gericht op het duel met NEC op Eerste Paasdag.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Frank de Boer had zonder zijn internationals maar mét veel Jong Ajacieden een grote groep op het veld. Frank de Boer had zonder zijn internationals maar mét veel Jong Ajacieden een grote groep op het veld.
Het is al vijf dagen lente, maar de mutsen en handschoenen zijn nog niet van het veld verdwenen. Het is al vijf dagen lente, maar de mutsen en handschoenen zijn nog niet van het veld verdwenen.
Riechedley Bazoer en Kolbeinn Sigthórsson kwamen elkaar regelmatig tegen. Riechedley Bazoer en Kolbeinn Sigthórsson kwamen elkaar regelmatig tegen.