Menu
Bakkati assistent bij Jong Ajax

Bakkati assistent bij Jong Ajax

Jong Ajax heeft voor komend seizoen Said Bakkati aangetrokken als assistent-trainer. Jaap Stam en Andries Ulderink hebben aangegeven behoefte te hebben aan een extra oefenmeester.

Bakkati, geboren op 23 maart 1982 in Groningen, maakt dit seizoen nog deel uit van de spelersselectie van FC Emmen en is trainer van de C1. In zijn carrière speelde de verdediger bij sc Heerenveen, ADO Den Haag, Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en Emmen. Ulderink trainde hem in zijn Deventer periode en Stam kent hem van zijn tijd bij Zwolle.

Bakkati tekent bij Ajax een contract dat hem per 1 juli 2015 voor één seizoen aan Ajax verbindt.
Stam en Ulderink zijn blij met de komst van Bakkati: ,, De selectie van Jong Ajax zal volgend jaar breder zijn en bovendien willen we meer individueel aan de slag kunnen gaan met onze talenten. Om die reden is het goed dat Said ons volgend seizoen komt assisteren. Wij zien in hem de juiste persoon voor deze functie. Hij heeft een schat aan ervaring in de Jupiler League en bovendien heeft hij ervaring met coachen. Bij FC Emmen is hij naast speler van het eerste elftal ook fulltime coach in de jeugd. Dat zegt wat over zijn gedrevenheid en ambities. Wij kennen hem beiden goed uit het verleden. Hij kan echt wat toevoegen en zodoende het groepsproces helpen ontwikkelen".

Tekst: Ajax.nl
Foto: Proshots/Jan Kanning