Menu

Basisplaats Cruz niet genoeg voor winst

Daniël Cruz heeft dit weekeinde met zijn ploeg Germinal Beerschot Antwerpen met 3-1 verloren. Wamberto deed betere zaken bij Bergen. Hij scoorde en won. Lees hier meer over de Ajax-huurling en oud-Ajacieden in Europa..

Daniël Cruz begon sinds lang in de basis maar kon ook niet beletten dat Germinal Beerschot op het einde van de wedstrijd met lege handen stond. De bezoekers kwamen op voorsprong maar twee minuten later stond het al gelijk. Westerlo ging door en won uiteindelijk de wedstrijd. Bij GBA kwam er een einde aan een lange reeks zonder nederlaag. Cruz speelde de hele wedstrijd.

Dat deed Wamberto in dezelfde competitie ook. De Braziliaan scoorde voor zijn club Bergen de 0-2 net voor rust tegen Sint Truiden. Dat bleek genoeg want Sint Truiden kon wel de 1-2 maken, maar daarbij bleef het ook. Wamberto kreeg nog wel een gele kaart.

Andy van der Meyde moest weer toekijken hoe zijn ploeg Internazionale het deed. De Nederlandse international zag Inter met 3-2 winnen van Juventus. De voormalige rechtsbuiten van Ajax speelde echter geen minuut.

Dan vergaat het Cristian Chivu een stuk beter in Italië. De oud-aanvoerder van Ajax won met zijn club AS Roma met 0-3 bij Lecce en Chivu speelde de hele wedstrijd.