Menu
Basta bezoekt de ArenA

Basta bezoekt de ArenA

Lucky ontving deze week het Amsterdamse AT5-programma Basta en coole kids Toer en Gianni in de Amsterdam ArenA. Samen keken ze een training van Ajax...

 

Basta is het programma van AT5 voor kinderen van groep 7 en 8 van alle basisscholen in Amsterdam dat kinderen elke week iets laat zien over een bepaald onderwerp. Dit keer was dat Ajax en natuurlijk was Lucky erbij om de kids wegwijs te maken in het stadion. Lucky stelde de kids voor aan Urby, met wie de kids een supervet interview hadden. Ze stelden Urby allerlei vragen en mochten bij hoge uizondering aan de rand van het veld een balletje tappen met Lucky. Als dat geen eer is? Omdat het zo gezellig was bood Urby Toer en Gianni een gratis lidmaatschap aan en overhandigde hen een oorkonde van de Ajax Kids Club. Ze kregen de bekende Ajax Kids Club-pet en voelden zich al helemaal Kids Clupper. Welkom bij de club jongens!

Wil je zien wat Lucky allemaal meemaakte met Toer, Gianni en Urby? Kijk dan snel HIER voor een filmpje.

Hieronder zie je alvast een fotoverslag van Lucky's ochtendje Ajax.

Hoi Urby! Toer en Gianni hebben wat vragen voor je! Hoi Urby! Toer en Gianni hebben wat vragen voor je!

Wat een goede vragen stellen jullie, jongens! Wat een goede vragen stellen jullie, jongens!

Ik had al een handtekening van Urby, maar er kan er altijd nog een bij natuurlijk! Ik had al een handtekening van Urby, maar er kan er altijd nog een bij natuurlijk!

Oh wat leuk dat Toer en Gianni lid worden van mijn cluppie! Oh wat leuk dat Toer en Gianni lid worden van mijn cluppie!

Wat cool he, om een warming up te doen op het veld van Ajax! Wat cool he, om een warming up te doen op het veld van Ajax!
Iven, de presentator van Basta, liet ons een paar goede oefeningen zien! Iven, de presentator van Basta, liet ons een paar goede oefeningen zien!

Koppen Iven! Koppen Iven!

Tot aan het einde van het seizoen kun je lid worden voor € 9,00. Je kunt dan meedoen aan alle activiteiten en evenementen die de Ajax Kids Club organiseert. Als je meer wilt weten, klik dan HIER!