Menu
BAVA in Panorama Lounge

BAVA in Panorama Lounge

In verband met de verbouwing van het hoofdgebouw van de Amsterdam ArenA zal de buitengewone aandeelhoudersvergadering van AFC Ajax NV (BAVA) van maandag 25 juli a.s. om 12:30 uur plaatsvinden in de Panorama Lounge in de Amsterdam ArenA te Amsterdam.

Voor de vergadering is opgeroepen op 10 juni 2011. De aanmelding is reeds gesloten. Personen die zich niet tijdig en juist hebben aangemeld kunnen niet worden toegelaten tot de vergadering.

De Panorama Lounge is gelegen aan de oostkant van het stadion op niveau 6. Deze is uitsluitend te bereiken via ingang Zuid van de Amsterdam ArenA, alwaar u door stewards de weg wordt gewezen naar de Panorama Lounge.

Hoe komt u bij ingang Zuid ?

Met de auto

Komend vanaf de A10/A2 neemt u afrit 1 (Ouderkerk a.d. Amstel / Duivendrecht). Aan het eind van de afslag gaat u linksaf. Het stadion ligt voor u. Vervolgens volgt u de borden Amsterdam Zuidoost / Diemen / Venserpolder. U kunt uw auto parkeren in het Transferium / P1 (afslag Transferium / P1).

In het Transferium (P1) kiest u voor het onderste parkeerniveau, en volgt u de borden
ingang ZUID. Voor de lift van ingang ZUID staat een steward die u verder zal verwijzen. Met de lift gaat u naar niveau 4. Eenmaal uit de lift gaat u rechtsaf en vervolgt u de route via de aangegeven bewegwijzering richting de Panorama Lounge (vak 119)

Met het openbaar vervoer

De Amsterdam ArenA is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrolijn 54 Gein verbindt Amsterdam ArenA direct en frequent met het centrum van Amsterdam. U dient uit te stappen bij station Amsterdam Bijlmer ArenA. Met de trein is het stadion eveneens goed te bereiken via station Amsterdam Bijlmer ArenA.

U loopt het station uit aan de kant van bioscoop Pathé ArenA. Daar loopt u de ArenA Boulevard op. U passeert de Decathlon aan uw rechterhand en slaat direct daarna rechts af. U komt dan uit bij ingang Zuid van de Amsterdam ArenA.

Voor de hal is een steward aanwezig die u verder zal verwijzen naar de lift bij ingang Zuid.
Met de lift gaat u naar niveau 4. Eenmaal uit de lift gaat u rechtsaf en vervolgt u de route via de aangegeven bewegwijzering richting de Panorama Lounge (vak 119).

Tekst en foto: Ajax.nl