Menu
Bayer Leverkusen wint Jany van der Veenbokaal

Bayer Leverkusen wint Jany van der Veenbokaal

Op de velden van de Toekomst werd dit weekend het Jany van der Veenjeugdtoernooi gespeeld. Ajax E1 bleek de sterkste in zijn poule. Ajax D1 eindigde als achtste. Bayer Leverkusen won de Jany van der Veenbokaal.

Ajax hoofd jeugdopleiding John van den Brom en twee dochters van Jany van der Veen verzorgden na afloop de prijsuitreiking. Bayer Leverkusen kreeg de wisselbeker overhandigd. De Duitse club presteerde van alle deelnemers, in de twee poules, het allerbest. Ajax hoofd jeugdopleiding John van den Brom en twee dochters van Jany van der Veen verzorgden na afloop de prijsuitreiking. Bayer Leverkusen kreeg de wisselbeker overhandigd. De Duitse club presteerde van alle deelnemers, in de twee poules, het allerbest.
Een Ajacied wordt in de gaten gehouden door twee spelers van Schalke 04. Een Ajacied wordt in de gaten gehouden door twee spelers van Schalke 04.
Fraaie actie tijdens een confrontatie tussen Ajax en Bayer Leverkusen. Fraaie actie tijdens een confrontatie tussen Ajax en Bayer Leverkusen.
Ajax D1 streed tegen Schalke 04 om de zevende plaats. De Amsterdamse D-junioren verloren de strijd uiteindelijk op strafschoppen: 7-6. Ajax D1 streed tegen Schalke 04 om de zevende plaats. De Amsterdamse D-junioren verloren de strijd uiteindelijk op strafschoppen: 7-6.
Ajax E1 won de poulefinale op penalty's van PSV: 4-2. De blijdschap na de gewonnen penaltyreeks was groot. Ajax E1 won de poulefinale op penalty's van PSV: 4-2. De blijdschap na de gewonnen penaltyreeks was groot.
Een verdediger van Bayer Leverkusen houdt zijn blik gericht op de bal. Een verdediger van Bayer Leverkusen houdt zijn blik gericht op de bal.
Juichende Ajacieden. Juichende Ajacieden.
Trainer Frank de Boer houdt de verrichtingen op het veld nauwlettend in de gaten tijdens Ajax D1 - Schalke 04 D1. Trainer Frank de Boer houdt de verrichtingen op het veld nauwlettend in de gaten tijdens Ajax D1 - Schalke 04 D1.
Ajacieden en leeftijdgenoten van Bayer Leverkusen leverden een fraaie voetbalstrijd. Ajacieden en leeftijdgenoten van Bayer Leverkusen leverden een fraaie voetbalstrijd.
Michel Kreek coachte zijn Ajacieden van de E1 naar een knappe eerste plek in de E-poule. Michel Kreek coachte zijn Ajacieden van de E1 naar een knappe eerste plek in de E-poule.
Ajax-archivaris Wim Schoevaart was ook present bij de prijsuitreiking. Ajax-archivaris Wim Schoevaart was ook present bij de prijsuitreiking.
Applaus voor de toernooiwinnaar Bayer Leverkusen. Applaus voor de toernooiwinnaar Bayer Leverkusen.