Menu
BDO Ajax clinic groot succes

BDO Ajax clinic groot succes

Nog beter leren verdedigen, schieten en afwerken op goal? Afgelopen zaterdag kon het op het Ajax trainingsveld, op sportcomplex de Toekomst. Ajax organiseerde met Official Sponsor BDO namelijk voor meer dan 130 kinderen een heus voetbalfestijn.

De deelnemers werden verspreid over teams die vernoemd waren naar enkele eerste elftal spelers van Ajax. Voor alle kinderen was er een Ajax-bal & een speciale Ajax-BDO bidon en tussen de twee clinictrainingen door, was er een “Vraag maar raak sessie”.

Alle aanwezigen konden vragen stellen aan de aanwezige trainers, onder wie voormalig aanvaller Bryan Roy, die meer dan 100 wedstrijden voor Ajax speelde. Na een lekkere lunch gingen de kinderen in de middag ook nog aan de slag met de bal.

Vervolgens was er de prijsuitreiking - team Anita won - en de groepsfoto van alle deelnemers. Een heerlijk zonnetje zorgde er voor dat het ook voor de ouders van de deelnemende jeugd aangenaam vertoeven was. De middag werd met een borrel in de kantine afgesloten en speciaal daarvoor had Ajax de kampioensschaal even uit de Ajax Experience gehaald, zodat de deelnemers met de schaal op de foto konden.

Een grote groep kinderen genoot van de clinic op de Toekomst. Een grote groep kinderen genoot van de clinic op de Toekomst.

De reacties van de deelnemers waren overweldigend. ,,Dit zou ik elke week wel willen!” riep een deelnemer bij zijn vertrek na de voetbaldag en dat zullen meerdere kinderen hebben gedacht.

Hans de Rooij, partner van BDO Amstelveen, blikte in zijn slotwoord ook al even vooruit. Hij vond dat de dag naar meer smaakte en dat een jaarlijks Ajax' voetbalevent voor BDO niet is uitgesloten!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Bryan Roy zet zijn handtekening op een shirt. Bryan Roy zet zijn handtekening op een shirt.
Alle deelnemers gebroederlijke bijeen. Alle deelnemers gebroederlijke bijeen.
De winnaars van de clinic kregen een mooie medaille als herinnering. De winnaars van de clinic kregen een mooie medaille als herinnering.