Menu
BDO drie jaar langer sponsor van Ajax

BDO drie jaar langer sponsor van Ajax

BDO CampsObers Accountants & Adviseurs is ook de komende drie seizoenen sponsor van Ajax. In de Amsterdam ArenA zetten beide partijen woensdag hun handtekening onder het nieuwe contract. BDO is sinds 2002 als sponsor verbonden aan Ajax.

Henri van der Aat, Jeroen Slop en Martin van Roekel (bestuursvoorzitter BDO). Henri van der Aat, Jeroen Slop en Martin van Roekel (bestuursvoorzitter BDO).

,,We zijn erg tevreden over de samenwerking met Ajax in de voorbije jaren", zegt bestuursvoorzitter Martin van Roekel van BDO. ,,Ajax is een nationaal en internationaal zeer gerespecteerde club en hecht bovendien veel waarde aan het varen van een eigen koers. Dat is voor ons de reden om samen met Ajax een nieuwe verbintenis aan te gaan voor de komende drie seizoenen."

Ajax' algemeen directeur Henri van der Aat toonde zich eveneens content met het nieuwe contract: ,,BDO is een solide en betrouwbare partner, dat blijkt uit de jaren dat Ajax en BDO reeds samenwerken en uit het feit dat deze samenwerking nu verlengd wordt. Ajax wil groeien en daarbij zijn dit soort partners van groot belang. Het gaat bij Ajax daarbij niet alleen om geld, maar ook om andere zaken zoals kwaliteit. En wij weten dat BDO een kwalitatief goede partij is."