Menu

BDO haalt Ajax in huis

BDO Accountants & Adviseurs is een Nederlands bedrijf dat zich vooral bezighoudt met lokaal ondernemerschap. Het bedrijf is sinds 2002 sponsor van Ajax en dat maakt de onderneming ook binnen de eigen muren kenbaar. Vrijdag opende algemeen directeur Arie van Eijden een bestuurskamer in Ajax-sfeer.

BDO Accountants & Adviseurs is relatief nieuw bij Ajax. Op 10 februari 2002 zette het bedrijf de handtekening onder het sponsorcontract en sprak bestuursvoorzitter Ton Rutgrink van BDO de volgende woorden: ,,Ajax en BDO zijn clubs die altijd doorzetten. Beide bedrijven willen altijd winnen en geven niet zo snel op. Dat geldt natuurlijk voor Ajax, maar ook voor de bedrijfscultuur van BDO. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen."

In het pand in Amstelveen kwamen de sponsors van Ajax vrijdagmiddag bijeen voor een meeting, waarbij algemeen directeur Arie van Eijden de ruimte bij BDO officieel opende.

Diverse shirts waren ingelijst aan de muur gedecoreerd en met een boekenkast met Ajax-lectuur kwam de connectie van BDO met Ajax nog meer tot uiting.