Menu
BDO Powersessie bij Ajax groot succes

BDO Powersessie bij Ajax groot succes

De kleedkamer van Ajax was donderdag 15 mei even het domein van BDO. In het ‘heiligen der heiligen’ organiseerde de Official Ajax Sponsor een zogenoemde ‘powersessie’ voor een selectief gezelschap. Alle relaties kregen op inspirerende en praktische wijze inzicht in het verbeterpotentieel van hun onderneming.

Om de band tussen Ajax en BDO verder tot leven te laten komen, vertelde fysieke en mentale movement trainer Ronald Joorse een bevlogen verhaal op de plek waar normaal gesproken Frank de Boer de baas is. Hij verschafte met zijn presentatie een zeldzaam kijkje in de keuken van Ajax en stelde vast dat er, door anders te kijken en vooral te denken, meer rendement uit elk talent kan worden gehaald.

BDO is sinds 2002 Official Sponsor van Ajax en organiseert regelmatig Power Sessies door heel het land. Een dergelijke activiteit is bedoeld voor ondernemers die niet alleen het verbeterpotentieel van hun onderneming in kaart willen brengen, maar het ook concreet willen verzilveren.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Vier op een rij! Vier op een rij!
Alle deelnemers aan de Powersessie van BDO met de schalen op de foto. Alle deelnemers aan de Powersessie van BDO met de schalen op de foto.