Menu
BDO verrast zakelijke bezoekers Ajax – AZ

BDO verrast zakelijke bezoekers Ajax – AZ

BDO accountants & adviseurs, official sponsor van Ajax, organiseert bij de wedstrijd Ajax - AZ een actie voor business-seathouders, onder het motto: ‘Maak kennis met BDO en krijg een Ajax-stropdas kado’. Door de wedstrijdsponsor bij Ajax - AZ zijn op alle 1700 business-seats flyers bevestigd die er uitzien als Ajax-stropdas. Door een sms te sturen naar 5050 met als codewoord "BDO", worden de zakelijke bezoekers uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de professionals van BDO. Dan ontvang je, als ondernemer, de officiële Ajax-stropdas kado.

Hans de Rooij, partner bij BDO is enthousiast: ,,Met deze actie komen we in contact met de zakelijke supporters van Ajax. Onze accountants en adviseurs kunnen voor deze groep ondernemers de zorg van lastige cijfers en knellende regels uit handen nemen, zodat zij hun tijd kunnen besteden aan ondernemen.''

Wil je ook kennis maken met BDO? Neem dan contact op met tel: 020 - 543 21 00 of stuur nu al een sms naar 5050 o.v.v. ‘BDO’.

De actie loopt tot en met 24 oktober

Tekst en foto's: Ajax.nl/Business

De flyers van BDO 'hangen' al klaar op de business-seats in de Amsterdam ArenA. De flyers van BDO 'hangen' al klaar op de business-seats in de Amsterdam ArenA.