Menu

Beach Kids Day 2003 groot succes!

Op vrijdag 25 juli vond voor de 4de keer de Beach Kids Day plaats op het strand van Zandvoort. Ajax deed mee met 6 teams in 3 leeftijdscategorieën. Het was echt strandweer, dus ook de ouders konden lekker genieten van het dagje strand.

Het winnende team Ibrahimovic met teamleider Kirsten Het winnende team Ibrahimovic met teamleider Kirsten

In de ochtend deden team Ibrahimovic, Team Maxwell en Team Sneijder mee. Team Ibrahimovic ging gelijk goed van start tegen Vitesse 3 en bleef ook zeer sterk spelen. In de finale kwam het tot strafschoppen en deze werden goed benut, want team Ibrahimovic werd eerste hun poule!

Team Maxwell met teamleider Maurice Team Maxwell met teamleider Maurice

Team Maxwell Maxwell zat in een moeilijke poule en heeft hard gestreden. Helaas lukte het niet om alle wedstrijden te winnen.

Team Sneijder met teamleider Marja Team Sneijder met teamleider Marja

Team Sneijder had het erg zwaar in hun poule. Ze heben heel hard hun best gedaan, maar een overwinning bleek moeilijk. Uiteindelijk konden zij toch een mooie prijs ophalen: De Fair Play Cup.

Team Sneijder met de Fair Play Cup Team Sneijder met de Fair Play Cup

In de middag deden er 3 nieuwe teams van Ajax mee: Team Pienaar, Team Lobont en Team Van der Vaart. Onder aanmoediging van Lucky deden alle teams weer erg hard hun best. Team Van der Vaart kwam zelfs in de finale! Helaas werd er verloren na het nemen van strafschoppen.

Team Van der Vaart doet de yell Team Van der Vaart doet de yell

Team Van der Vaart had een mooie yell bedacht en vóór elke wedstrijd werd deze luid en duidelijk geroepen. Deze yell was niet alleen bedoeld voor het publiek, maar vooral voor de tegenstander!

Lucky wilde heel graag op de foto met team Sneijder

Lucky was de hele dag aanwezig om alle teams aan te moedigen. Natuurlijk wilde hij ook met alle voetbalsterren op de foto!

Alle deelnemers van ajax in de middag Alle deelnemers van ajax in de middag
Alle deelnemers op de foto Alle deelnemers op de foto