Menu
Beach Soccer Hilvarenbeek

Beach Soccer Hilvarenbeek

Zaterdag 5 juni was het weer Beach Soccer-tijd in Hilvarenbeek!

Het was prachtig weer en dus was het een prima dag om lekker op je blote voeten te voetballen. Lucky arriveerde om 10.00 uur in het Speelland in het Brabantse Hilvarenbeek, en de kids stonden te popelen om te gaan voetballen. Omdat de velden aan het water lagen konden iedereen tussendoor een duik te nemen om heerlijk af te koelen. Als je niet wilde zwemmen kon je je traptechniek testen bij de snelheidsmeter (de hoogste snelheid gemeten was 79 km per uur!) en natuurlijk kon je springen op het luchtkussen van Lucky!

De twee winnende teams zijn:
Categorie Jong: Team Suárez
Categorie Oud: Team Alderweireld

Deze teams zijn uitgenodigd om de finale te spelen op de Dam in Amsterdam op 17 juli. We hopen natuurlijk dat deze kids het goed gaan doen en dat ze heel veel plezier hebben.

Wil je weten hoe leuk het was in Hilvarenbeek? Kijk dan hieronder voor een fotoverslag...Het weer zat gelukkig mee! Het weer zat gelukkig mee!

High five Lucky! High five Lucky!
Wat een heerlijk strand om te voetballen! Wat een heerlijk strand om te voetballen!
Ouders en kennissen konden lekker kijken vanaf de 'tribune'. Ouders en kennissen konden lekker kijken vanaf de 'tribune'.
Er werd heel hard geschoten bij de snelheidsmeter. Er werd heel hard geschoten bij de snelheidsmeter.

Had je nog een shirtje nodig, dan kon je dat ook aanschaffen. Had je nog een shirtje nodig, dan kon je dat ook aanschaffen.

 

Lucky had het goed naar zijn zin! Lucky had het goed naar zijn zin!
Iedereen kreeg een medaille! Iedereen kreeg een medaille!
Team Suárez! Team Suárez!
Team Alderweireld! Team Alderweireld!