Menu
Bekijk CL-duels vanaf business seats

Bekijk CL-duels vanaf business seats

Bent u nog geen vaste relatie van Ajax, maar wilt u wel verzekerd zijn van business seats tijdens de Champions League? Neem dan snel contact op met de afdeling Business Relations (business@ajax.nl) om te informeren naar de aantrekkelijke zakelijke mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Bij alle een- of meerjarige overeenkomsten die Ajax met haar zakelijke relaties heeft, is toegang tot de thuiswedstrijden in de Champions League verzekerd.

Passe partouts voor de Champions League zijn helaas beperkt beschikbaar en wij kunnen uw bestelling voor passe partouts daarom niet garanderen. Bent u nog geen vaste relatie van Ajax maar wilt u wel verzekerd zijn van business seats tijdens de Champions League, neem dan snel contact op met de afdeling Business Relations om te informeren naar de aantrekkelijke zakelijke mogelijkheden die wij te bieden hebben. Bij alle één -of meerjarige overeenkomsten die Ajax met haar zakelijke relaties heeft, is toegang tot de thuiswedstrijden in de Champions League verzekerd.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met business@ajax.nl

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst