Menu
Belangrijke punten voor Ajax - Panathinaikos

Belangrijke punten voor Ajax - Panathinaikos

Ajax ontvangt donderdag Panathinaikos in de groepsfase van de UEFA Europa League. Om er voor iedereen in de ArenA een geslaagde voetbalavond van te maken, vraagt Ajax aandacht voor de volgende punten.

Kom op tijd!  
De wedstrijd begint om 19:00 uur en aangezien dat tijdstip samenvalt met de reguliere avondspits is drukte op de wegen naar de Amsterdam ArenA te verwachten. Kom dus op tijd naar het stadion.

Geen vuurwerk
Ajax roept supporters op geen vuurwerk af te steken in het stadion. De fouillering zal bij verschillende ingangen worden ondersteund door een snuffelhond. Vuurwerk leidt tot gevaarlijke situaties en daarnaast wordt de club gedupeerd door de hoge boetes die de UEFA oplegt. Afstekers riskeren een stadionverbod en een geldboete. Daarnaast zal de UEFA-sanctie worden doorbelast aan de daders. 

Trappen vrijhouden
Houd trappen vrij! Trappen gelden als vluchtweg en dienen daarom vrij te zijn van personen en obstakels. Dit is tevens van belang voor een snelle hulpverlening bij een medisch incident. Ook bij geblokkeerde trappen loopt Ajax het risico op een hoge boete van de UEFA, maar - nog belangrijker - de veiligheid van supporters komt erdoor in gevaar. 

Uitfans in bezoekersvak
Er is bij de supporters van Panathinaikos veel animo voor het duel in de ArenA. Ajax benadrukt dat supporters van de tegenpartij van harte welkom zijn in het bezoekersvak via kaarten die door Panathinaikos zijn verkocht. Supporters van de tegenpartij die een kaart hebben voor een Ajax-vak kunnen bij de ingang worden geweigerd of uit het stadion worden verwijderd zonder dat er recht op restitutie van het ticket bestaat.

Tickets Ajax - Panathinaikos
Ajax - Panathinaikos begint donderdag om 19:00 uur in de Amsterdam ArenA. Bestel je tickets via onderstaande button.

Tekst en beeld: Ajax.nl
Tickets Ajax - Panathinaikos