Menu
Beleef kampioensduels jeugd opnieuw!

Beleef kampioensduels jeugd opnieuw!

Afgelopen weekend legden liefst drie elftallen (F1, C2 en D2) uit de jeugdopleiding van Ajax beslag op het kampioenschap. Ajax TV was live bij de duels van de C2 en D2. Wie de kampioensfeestjes van de C2 en D2 opnieuw wil beleven mag het AEGON Toekomst Journaal van vanavond zeker niet missen!

Woensdag kan ook Ajax 1 officieel beslag leggen op de titel. Een punt volstaat in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012. Wie alvast in de kampioensstemming wil komen, kan zich dinsdagavond op Eredivisie Live laven aan de doelpunten van de C2 en D2 en de Ajax-feestjes die na afloop werden gevierd op de Toekomst.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: ajax.nl/Gerard van Hees

Lees hier het verslag van de kampioenswedstrijd van de C2

Lees hier het verslag van de kampioenswedstrijd van de D2

Lees hier het verslag van de kampioenswedstrijd van de F1

Ook de Ajacieden uit de C2 konden de kinderchampagne zaterdag ontkurken op de Toekomst. Ook de Ajacieden uit de C2 konden de kinderchampagne zaterdag ontkurken op de Toekomst.
Ajax F1 was afhankelijk van de concurrentie en hoorde pas na hun duel over het kampioenschap. Ajax F1 was afhankelijk van de concurrentie en hoorde pas na hun duel over het kampioenschap.